Nuestro equipo

PERENDREU, una empresa familiar

PERENDREU, va ser creada l'any 2002 pel Sr. Francisco Marsal.

Després d'una llarga experiència en taller familiar dedicat a la reparació i fabricació de maquinària agrícola, decideix donar un canvi i establir-se pel seu compte creant la seva pròpia empresa familiar PERENDREU, al costat del seu fill Roger Marsal.

L'experiència adquirida pels anys i la il·lusió aportada per les noves generacions ha transcendit a crear la nostra pròpia marca Perendreu apostant per nous dissenys, nova tecnologia i robustesa en tots els nostres productes.

La nostra situació i contacte diari amb els nostres clients agraris, la dedicació al cultiu dels seus camps és exclusiva, ens aporten un punt molt important.

La nostra contínua recerca fa que la nostra maquinària sigui la que millor s'adapta a les seves necessitats.

Actualment fabriquem trituradores de restes de poda, escombradores, braços herbicides, equips per a Quad, plataformes elevadores. Així mateix, disposem de taller propi de reparació i recanvi de tots els nostres productes.

Més de 15 anys al teu servei

La nostra marca PERENDREU, té actualment mercat a nivell nacional inclusivament a Balears i Canàries, exportacions a França, Portugal i Algèria, amb disposició a nous mercats. Per tot això volem agrair a tots els nostres clients la confiança que ens han demostrat, i només comunicar-los que: el que ens coneix sap com fabriquem.

Exposició de maquinària
Exposició dels nostres productes
Catàlegs personalitzats
Catàlegs personalitzats
Impressió de gran format
Impressió de gran format
Impressora 3d
Creació dels nostres propis prototips
Vinils personals
Vinils personals
Última tecnologia
Última tecnologia
Zones de treball
Zones de treball
Tenda multirecanvis
Tenda multirecanvis